Ползвам Уаком Бамбу А6 от около година и съм изключително доволен.

Предимно правя анимации на флаш, рисувам на аутодеск скечбук и правя текстури с фотошоп. Подмамен от ниската цена,първо си взех Тръст А4, но не ми свърши никаква работа, защото една права стабилна линия не можех да направя с него. Бамбуто е страшно прецизно, много тънко и компактно(пъхваш го в чантата с лаптопа и можеш да работиш на морето, в планината, където поискаш), На писалката има 2 бутона, действа и от двете страни и е без батерии, 512те нива на натиск са предостатъчни, на таблета има 4 бутона около малък тъчпад и специално покритие, което много успешно симулира усещането от рисуване върху хартия. Има го във вариант Бамбу Фън-разликите са единствено в дизайна(доста по-грозен и непрактичен с малките си бутончета, според мен) и софтуера с който идва. От досегашния си опит с таблетите установих следното:
1.Компромис с марката и качеството на таблета не бива да се прави, защото може да се окаже неизползваем
2.Таблет по-голям от А6 е просто загуба на пари и пространство (така или иначе при големите таблети обикновено ползваш само част от цялата повърхност)
Продавам 2 чисто нови неотваряни таблета като моя със стандартната уаком гаранция 140lv. единият
тел. 0883360164 - Иван